Alla inlägg under april 2009

Av caramia122 - 22 april 2009 00:00

I dag så fyller min underbara kollega Karin 60 år. Ett  stort grattis.

Hela dagen flöt på bra på jobbet måste jag säga. Jag öppnade och sedan var det fullfart.

Efter vilan gick vi ner till parken eftersom vi skulle grilla,jag och vår praktikant gick ner före med 9 barn för att ficka engångs grillarna.

Sedan kom de andra och lekte och käkade korv.

Det blev riktigt lyckat faktiskt. När vi kom tillbaka så fick vi ett besök av ett blivande bar så jag visade runt stugan för föräldrarna.

Vid 15.45 så var det dags för Apt möte så då passade vi på att fira Karin.

Mötet slutade 19.00 så Anna och jag åkte hem och hämtade flytt lådor som jag fick låna av henne. Sedan var hon så snäll att hon skjutade mig en bit på vägen till Sumpan så jag hann med bussen.

Sedan resten av kvällen blev att slappa för mig . Skönt !

Av caramia122 - 21 april 2009 00:00

Jobbade på som valigt idag inga konstigheter.

Efter jobbet så gick jag hem och fixade ordning middagen som blev stekt hamburgare med stekt lök och sallad samt dressing. Gjorde faktiskt en kladdkaka . Jag vet att jag inte borde ha gjort det men så blev det eftersom hjärtat och jag hade vart ihop 1år och 1 månad.

Sedan så stack vi faktiskt till gymet och det var ju ett tag sedan måste man ju säga. När jag kom dit så var det en tjej som jobbade där som även jobbar under samma enhet som jag på dagarna.

Sedan gick vi hem och duschade och slappade.

Av caramia122 - 20 april 2009 00:00

Måndagen började som alla måndagar alltså att man kliver upp och går till jobbet.

På jobbet så flöt allt på som vanligt,inga konstigheter.

Jag gick 45 minuter tidigare dag och ev i morgon få se om det fungerar. Ska ju vara kvar på onsdag när jag egentligen slutar tidigt eftersom först har vi APT och sedan pratade jag med Karin om vi inte kunde gå till parken med barnen och grilla. Så så blev det och vi sade även till den andra avdelningen. Det ska bli roligt.

Så när jag väl kom hem så kikade jag lite på mina inköpta Grey´s Anatomy filmer medans jag väntade att Rickard skulle ringa. Vi hade bestämt att vi skulle käka kebab i dag eftersom vi skulle tvätta.

Så vid 19 gick vi ner till tvättstugan.Fattar inte hur 2 personer kan samla på sig så mycket tvätt men men skönt när det är gjort.

När tvättis var klart var det bara att ta ner gardiner och allt från fönstren för i morgon bitti så kommer de och ska byta fönster karmar i varje rum.

Sedan blev det att vi tittade på programer Ballar av stål. Det var så där och sedan var det dags att sova.

Av caramia122 - 19 april 2009 19:59

Jaha ja snart var denna helg över igen. Det går så himmla fort tycker jag. I morse så vaknade jag redan nio så jag hoppade in i duschen så att gubben skulle få sova lite längre. Efter det så var det dags att kila ner till Ica igen för frulle saker.

Efter det så kikade vi på en film som var gjord efter boken Star med Danielle Steel. För er som inte vet så gillar jag den författaren. E liksom såld på kärleks berättelser som oftast slutar lyckligt. Och att det utspelar sig oftast i San Francisco är inte direkt ett minus eftersom man känner igen sig

Sedan tog jag och åkte hem till mig och städade hela lägenheten. Skönt att ha det gjort. Hade ut alla sängkläder på ballkongen.

Gick sedan och handlade inför middagen.

Har sedan resten av kvällen slappat i soffan och det är inte dumt det heller :)


Av caramia122 - 18 april 2009 00:00

Vaknade halv tio ca i morse. Då var det dags att hoppa in i duschen eftersom vi skulle vara kl 12.00 hemma hos Rickards mamma. Sprang ner till Ica och köpte lite frukost. Det är bra att ha nära till Ica i bland.

Sedan åkte vi till Rickards mamma. Vi träffade Robban där eftersom han skulle hjälpa henne med datorn. Så jag fick se Skodisen (min gamla bil).

Sedan satte killarna igång med felsökningen och sedan blev det god luch som bestod av 2 olika pajer och sallad.

Efter maten så var det dags att flytta bilen eftersom tiden hade gått ut. Så jag erbjöd mig gladerligen att springa ner och flytta den och det fick jag.

Vilken lycka !!!! Helt sjukt hur man kan bli så glad över att få köra en bil. Men Skodan är så jäkla underbar att köra. Saknar den så mycket. Hade jag haft råd så hade jag behållt den.

Efter det att de hade hittat felet så var det dags att åka.
Rickard och jag hade bestämt att vi skulle till Ikea och kolla sängar eftersom jag vill ha en större nu när man bor större.

Hittade madrasser och sänggavel men det skulle kosta en del. Sedan måste man ha hemkörning som även det kostar 495kr så det tar emot att ta det. Så e det någon som vill ställa upp som chaufför så vet ni vart ni kan hitta mig ;)

Sedan åkte vi hem till Rickard igen. På tåget så såg vi en gammal klass kamrat till mig som jag inte sett sedan högstadiet tror jag. Stockholm är inte så stort trots allt.

Väl hemma så handlade vi och sedan blev det taccos till middag. Det var gott.

Sedan kikade jag på en film och broderade medans Rickard spelade dataspel.

Av caramia122 - 17 april 2009 00:00

Åhh då var det helg igen så skönt. Efter jobbet så åkte jag hem till mig ett tag. Skulle packa ihop lite saker som mjag skulle ha med mig till Rickard eftersom det e där vi ska vara i helgen.

Satte mig även framför datorn och slö surfade lite.

Rickard hade skickat ett gulligt sms till mig tidigare idag och sade att han skulle bjuda mig på middag i kväll och att det skulle bli Libanesiskt.

Så jag åkte hem till honom ca till 20.00 Han hade då gjort biffar som var jätte goda,aubergin med feta ost som och så var gott. Sedan var det coscos med lite grönsaker och den tyckte jag nog lite mindre om. Sedan hade han köpt rödvin och smirnoff ice. En helt perfekt middag. Tack älskling.

Efter några timmar i soffan så slocknade jag som vanligt.

Av caramia122 - 16 april 2009 18:00

Jag hade hittat lösningen på hur jag skulle få bort glipan mellan gardinen och väggen. Om jag hade tänkt till lite mer så hade jag nog kommit på mig själv. Men heter man Carina så gör man hahahha.

Bestämde mig för att efterjobbet så skulle jag försöka att hitta dubbla kirsch ständer till fönstrena.

Jag började uppe på Åhlen´s tänkte jag innan jag går ner till ÖB.

Priset på Åhlen´s var 216kr för 1 förpackning med 2 stänger i . Fyy fasen vad dyrt så jag gick ner till ÖB och där hittade jag samma paket för priset 89kr. Det e stor skillnad det.

Efter vi vart där var det bara att gå hem och sortera tvätt. VI gjorde upp att jag skulle slänga i tvätten och sedan skulle Rickard hämta dem. Men eftersom jag e som jag är så stannade jag tiden ut. Rickard värmde på pizzan från Hemköp som vi bestämt.

Sedan så skulle jag sätta upp gardinerna på den nya stången. Och gissa vad som hände.

Jooo ena fönstret var högre än den andra så gardinen var för kort hahahah och så kan man ju inte ha det. Så det var bara att packa ned dem och skicka tillbaka.

Sedan hoppade jag in i duschen och sedan var det dags att sova.

Av caramia122 - 15 april 2009 00:00

Slutade halv tre idag och då hade jag bestämt med  Rickards mamma att jag skulle till henne och försöka att titta på hennes dator eftersom den har ballat ur. De flesta jag har pratat med säger att det e grafik kortet men men tänkte vi. JAg tar dit min laptop och kollar om det e fel på hennes skärm. Men nej så då försökte vi att kolla i själva datorn men faan vad med kort hit och dit. Summan av kardemumman är att jag ringde min privata support Robban och frågade om hjälp. Han var så snäll att han ska komma hem till henne på lördag och kika på hennes dator. TACK !!!!!!

Sedan blev jag kvar hos henne. VI satt och pratade om allt möjligt.Verkligen skoj så när Rickard kom med pendeltåget så var jag fortfarande kvar. Så vi blev bjudna på middag hemma hos henne. Lax med potatis och sallad.

Efter så åkte vi hem. Jag hade tänk att jag skulle kika på städ programet som går på fyran men det hann jag inte med.

I stället blev det Efterlyst men det hann jag ej se så mycket eftersom jag somnade i Rickards knä.

Ovido - Quiz & Flashcards