Alla inlägg den 18 april 2009

Av caramia122 - 18 april 2009 00:00

Vaknade halv tio ca i morse. Då var det dags att hoppa in i duschen eftersom vi skulle vara kl 12.00 hemma hos Rickards mamma. Sprang ner till Ica och köpte lite frukost. Det är bra att ha nära till Ica i bland.

Sedan åkte vi till Rickards mamma. Vi träffade Robban där eftersom han skulle hjälpa henne med datorn. Så jag fick se Skodisen (min gamla bil).

Sedan satte killarna igång med felsökningen och sedan blev det god luch som bestod av 2 olika pajer och sallad.

Efter maten så var det dags att flytta bilen eftersom tiden hade gått ut. Så jag erbjöd mig gladerligen att springa ner och flytta den och det fick jag.

Vilken lycka !!!! Helt sjukt hur man kan bli så glad över att få köra en bil. Men Skodan är så jäkla underbar att köra. Saknar den så mycket. Hade jag haft råd så hade jag behållt den.

Efter det att de hade hittat felet så var det dags att åka.
Rickard och jag hade bestämt att vi skulle till Ikea och kolla sängar eftersom jag vill ha en större nu när man bor större.

Hittade madrasser och sänggavel men det skulle kosta en del. Sedan måste man ha hemkörning som även det kostar 495kr så det tar emot att ta det. Så e det någon som vill ställa upp som chaufför så vet ni vart ni kan hitta mig ;)

Sedan åkte vi hem till Rickard igen. På tåget så såg vi en gammal klass kamrat till mig som jag inte sett sedan högstadiet tror jag. Stockholm är inte så stort trots allt.

Väl hemma så handlade vi och sedan blev det taccos till middag. Det var gott.

Sedan kikade jag på en film och broderade medans Rickard spelade dataspel.

Ovido - Quiz & Flashcards