Alla inlägg den 4 april 2009

Av caramia122 - 4 april 2009 00:00

Vaknade vid nio men vi låg och snackade ett tag.

Sedan var det dags att gå upp och duscha och sedan ringde Linn och vi bestämde att hon skulle komma hit så Jane och jag käkade frulle.

Sedan åkte vi ner till öb och handlade och sedan blev det Vällingby centrum. Linn shoppade schampo på H&M eftersom det inte finns uppe i Bollnäs. Vi träffade även LInda och Maria när vi var där.

Sedan var det dags att åka hem och kika vad vi skulle ha på oss och försöka att hinna stryka kläderna med.

Klockan tre skulle vi åka hade vi kollat upp. Hann äta lite lunch snabbt också.

Ringde Louise på vägen in så vi bestämde att hon skulle med och kika också.

När vi kom dit så fick vi skriva in oss i deras "data bas".

När det var klart så fick vi gå in och sätta oss och skriva upp namn på folk som de kunde bjuda in. Så får ni något meddelande så ligger jag ev bakom det.

Sedan var det dags att fixa håren .Linn var ut först med att fixa sminket så vi andra hann platta vårt hår innan det var dags för smink.

Sedan var det väntan innan det var dags att fotografera sig. Vi gick in tillsammans och medans Jane och jag böt om så fotade Linn sig första omgången. Ska lägga in foton.

Sedan när vi var klara så fick vi sitta ca 1 1/2 timme innan vi fick se bilderna och välja ut. Lång tråkigt blev det men men.

Sedan efter vi sett dem gick vi till Golden Hits kön som var lång som vanligt. Tog nog en timme att komma in. sedan smet vi ut och köpte en varsin korv.

Sedan var det disco time. Linns polare Frida kom också med en kompis. Vi var nog kvar tills klockan var 02.00 något sedan blev det Donken innan vi åkte hem. Trötta var vi.

Tack tjejer för en underbar kväll. Kram på er

Ovido - Quiz & Flashcards