Alla inlägg under september 2009

Av caramia122 - 18 september 2009 00:00

Idag så ska vi ut till Rickards pappa. Ska bli skönt att komma ut till lugnet igen.

När vi väl kom hem till honom så var det dags för mat. Vi fick rostbiff med potatis sallad och ett glas rött vin till. Riktigt gott.

Sedan så satt vi och kollade lite på tv men jag var så himmla seg så jag somnade vid 22.00 i soffan så det var bara att borsta gaddarna och gå upp och nanna kudde.

Av caramia122 - 16 september 2009 20:43

Hej igen.

Nu var det ett tag sedan jag satte mig ner och bloggade. Vissa dagar har man inget att skriva om och vissa dagar hinner man inte.

Dessa dagar på jobbet har det fortsatt med inskolning.

Annars har denna vecka inte bjudit på så mycket intressanta saker men idag så var jag hem till Sussie och Anton. Sussie är min gamla svägerska och hennes son.

Det brukar gå ganska långt mellan varven vi ses. Men så är ju livet. Idag tog jag med mig video filmen som vi filmade för 2 år sedan när Sussie och Mikka gifte sig. Det var skoj att se den igen.

Sedan åkte jag hem och så käkade vi middag.

Denna vecka har vi kollat på Idol och jösses vilket roligt program. Snacka om att folk inte är klocka. Hur kan en del ställa upp??? Ja ja ....

I morgon så har vi en föreläsning på kvällen som de jag har pratat med tycker är riktigt bra så jag hoppas att jag med tycker det.

Snart så börjar Efterlyst som vi ska kika på.

Natti natti myr stacki Flört

Av caramia122 - 11 september 2009 00:00

Började 07.00 idag på jobbet. Sedan så slutade jag redan kl 13.00 så himla skönt. Efter jobbet så gick jag runt lite i Vällingby centrum. Sean var det bara att gå hem och fixa en nagel som hade gått av och som tur var hade jag ju köpt matrial förr. Och jag ska ju till Maria på tisdag.

Sedan så packade jag eftersom vi skulle åka på kryssning. Så Linda och jag möttes på tunnelbanan och åkte ut till Vikings terminal och plockade ut biljetterna. Efter ett tag så kom Rickard också. Sedan var det bara att vänta på Avesta killarna Mattias, Jimmy och Thomas.

Vi klev på och sedan var det dags att knalla ner till Buffén vid halv sju.

Där fanns det en massa god mat att käka. Efter maten så gick vi ner till taxfreen och handlade och där så jobbade en tjej från Gimo som jag känner igen men jag visste inte att hon jobbade där.

Sean så var det dags för mig och Linda att göta oss klara och killarna satt i deras hytt och krökade.

Vi satt bra länge nere i hytten innan vi gick upp till dans golvet. Vi var där uppe tills de stängde och sedan gick vi ner till hytterna igen så jag kom isäng vid 04.00 Förvånad

    

Av caramia122 - 10 september 2009 00:00

Började jobba halv nio i morse så det var sovmorgon som gällde riktigt skönt. I dag kom det en ny inväning som kommer att gå bra.

Vi stängde tidigare idag eftersom vi skulle dels ha apt möte och efter det så skulle vi på föreläsning mellan klockan 17-19.

Efter det så fick jag åka med Pernilla till Vällingby. Vi gick in och spelade en Harryboy eftersom vi är några som lirar på jobbet.

Sedan gick jag till Stadium och köpte ett par walking skor. Skönt att ha ett par nya ordentliga skor.

Sedan så kikade vi på tv och slappade.

Av caramia122 - 9 september 2009 00:00

Öppnade i morse vid 07.00 Det är skönt att öppna eftersom man har sin tidiga dag. I dag så tog jag ingen rast eftersom jag skulle åka in till stan på ett möte.

Innan så gick jag till en liten klädbutik i Hässelbystrand men de hade inget skoj.

Sedan åkte jag vidae till stan och mötet gick faktiskt bra. Skönt Skrattande

Sedan så hade jag bestämt att jag skulle kolla på skor nere på stan men som vanligt så hittade jag inga så jag kikade lite på underkläder men inte där heller hade jag någon tur.

Mötte sedan upp Rickard och han var och klippte sig så vi tog sedan sällskap hem.

Kikade även på Stadium på walking shoes men kunde inte bestämma mig för vad jag ville ha för några.

Sedan var det bara att gå hem och käka middag och i dag blev det pasta med en färdig gjord tpmatsås med gorgonzola så stekte jag köttfärs och hade i. Blev ganska gott.

Sedan kikade vi på Efterlyst och Idol och sedan pang isäng

Av caramia122 - 8 september 2009 00:00

I dag så var allt som vanligt på jobbet. Vi har fortsatt och förbereda lit inför vårt tema arbete.

När jag slutade så fick jag åka med Pernilla till tunnelbanan. När jag kom fram till Vällingby så skulle jag gå och kolla på underkläder men jag var tvungen att avbryta det och gå hem på toa så det blev inget provat Skäms.

Väl hemma så slappade jag i soffan tills Rickard kom hem. Som tur var hade jag ju gjort middagen klar igår så det var ju bara att värma på, inte heltfel Skrattande.

Sedan vid 19 så gick vi iväg till gymet och jag gick på ett spinningpass som var 30 minuter. Perfekt längd för mig eftersom man har så dåligt flås.

Sedan var det att gå hem och duscha och kolla på tv.

Pratade även med pappsen och mammsen.

Av caramia122 - 7 september 2009 20:17

Så där ja. Nu är måndagen gjord också.

På jobbet så var det som vanligt. Vi ska jobba med tema vatten har vi bestämt oss för. Jag kom med förslaget att vi ska sätta våra blåa gardiner i taket så att det blir som hav. Karin och Pernilla nappade på ideén.

Så när barnen låg och vilade så passade jag på att skriva ut lite bilder på  djur som lever i vattnet som barnen kan färglägga.

Sedan tänkte jag vidare att man kunde göra så att de djur barnen har färglaggt så hänger vi upp dem i gardinen så simmar de i vattnet.

En gardin satte vi på väggen och där ska vi smycka med andra saker. Ska bli spännande med detta projekt.

Efter jobbet så åkte jag till Vällingby och handlade inför middagen. Vi hade bestämt att vi skulle äta taccos idag. Det e ju för gott.

Så när handlingen var klar så gick jag hem och började med maten.

Sä när Rickard kom hem så var maten klar.Sedan passade jag på att göra middag till i morgon.

Resten av kvällen kikade vi på tv. Bla Färjan 3


Av caramia122 - 6 september 2009 18:29

Hade ställt klckan på 08.30 i morse eftersom jag skulle med tunnelbanan vid 09.50 Som tur var Rickard gullig och gick ut och köpte bröd  som jag åt till frukost innan jag skulle gå.

Anna och jag skulle träffas och åka ut till Djurgården och vara med på 1,6 miljoners klubben hjärt gång.

Vi kom ut dit ganska tidigt så vi gick runt och kollade i olika stånd som visade olika artiklar. Man fick några saker gratis :)

Sedan var det lite underhållning. Bla av en tjej som var 11 år och hette något med Ajax i efternamn och hon kommer nog att bli riktigt stor.

Sedan när klockan var strax efter 12 så var det en kvinna som kom och körde lite samba med oss. Det var skoj.

Efter henne kom självaste damen som är känd som " Kniiiip" Susanne Lanefelt och höll i uppvärmnings jumpan med en annan tjej. Skoja om att damen är full med energi-Still going strong med andra ord :)

Klockan ett körde loppet igång. Det var sol och skönt. Tur att man hade fått en keps att ha på sig.

Efter en bit på vägen så kom det en bro som man skulle passera men många svängde av där så deras väg blev mycket kortar . Hmmm aja bajja.

Men Anna och jag var duktiga och gick hela vägen men fasen vad trött man var när man nästan vr framme. Fötterna värkte men nu efteråt känner man sig nöjd.

Sedan tog vi bussen tillbaka till stan och jag åkte vidare med den och bytte vid Fridhemsplan och där tog jag tunelbanan hem till Rickard.

Vi käkade middag och jag tog en otroligt sköön dusch.

Nu resten av kvällen blir det väl att kolla tv och bla Ensam mamma söker.

I morgon e det dags för jobb igen så det gäller att ladda om.

Tack och hej leverpastej ;) 

Ovido - Quiz & Flashcards