Alla inlägg under september 2009

Av caramia122 - 5 september 2009 23:53

Vaknade vi nio men låg och drog mig och gud så skönt det var. Rickard gick ner och handlade rukost och medans så fixade jag kaffe och bäddade sängen.

Sedan bestämde vi oss för att åka till Ikea och kika. Tanken var att vi skulle köpa glödlampor men kom hem med annat istället.

Jag köpte 2 små lampor som jag ska sätta fast på sängen och sedan köpte jag en musmatta till jobbet. Snacka om billigt det blev.

Rickard köpte en lampa som han har på sin hylla som kunde ändra till en massa färger. Rätt fin faktiskt.

Sedan så åkte vi hem och då skulle Rickard sätta upp sina lampor och då fick jag något ryck. Jag bokade tvättstugan och körde 4 maskiner och sedan började jag putsa hans fönster. Som tur är har han bara ett :)

Sedan så städade vi resten av lägenheten och den blev riktigt fin.

Till middagen så stekte vi kyckling och så åt vi rester av potatis gratängen och till det hade vi tzatziki. Och till det så drack vi rödvin.

Sedan fick jag en Smirnoff Ice och en cider . Riktigt svalkande.

Vi kollade på en bra film med RObert Redford och Jennifer Lopez.

Sedan blev det lite ost och kex.

Nu e det strax das att sova eftersom jag och Anna ska ut och gå i morgon så jag hoppas på vackert väder med lagom värme.

Good night Sweden where ever you are !

Av caramia122 - 4 september 2009 00:00

Hade butt tider på jobbet idag med Karin så att hon kunde få sin ett tid. Pernilla var hemma och vabbade så efter ett så var jag själv med lite assistans av Ingela. Men innan hon hade kommit in så hade jag samlat alla 11 barn in i stora rummet så körde vi röris (gympa) vilket de tyckte var skoj.

SÅ sista barnet gick efter 17.00 s jag gick från jobbet vid 17.15 och skulle ta bussen. DÅ hade regnet börjat ösa ner :(

Men bussen var inte så försenad så det var tur. Jag åkte då hem till Rickard och vi gick och handlade några saker till middagen. Hade ju tagit med pepparbiff och potatis gratäng från jobbet.

Sedan så satt jag och kollade på en film som höll på i 2 timmar. Rickard gillade inte den så han spelade lite data spel.

Sedan hoppade jag i säng.

Bio

Av caramia122 - 3 september 2009 21:29

Sov morgon och gud så skönt det var att få sova tills klockan 07.00

Började på jobbet klockan 08.30 och vi hade några barn borta så det flöt på.

Efter jobbet så åkte jag hem en vända och läste min bok som jag läser just nu. Sedan träffade jag Rickard och vi käkade.

Sedan så var det dags att gå till biografen eftersom vi hade bestämt att vi skulle gå och se nya Beck filmen. Den var faktiskt helt okej och den handlade lite om kärnkraft.

Sedan så gick vi hem och softade. Kollade på lyxfällan och surfade.


Av caramia122 - 2 september 2009 00:00

Shit vad sliten jag var i morse. Men det gick och jag öppnade på jobbet klockan 07.00

Dagen flöt på bra. Inskolningsbarnen har börjat anpassa sig så det e ju skönt.

Slutade halv tre idag så då åkte jag hem ochsatte igång en tvätt. Hade tänkt att jag skulle ner i tvättstugan men jag körde hemma istället.

Eftersom jag känner mig hängig så lade jag mig en stund på sängen så jag somnade ca 40 min. Så skönt.

När jag vaknade tog jag mig i kragen och började städa lägenheten. Så skönt när det e gjort. Fortsatte och tvätta 2 maskiner till.

Efter det så gick jag ner och handlade några saker till middagen som blev ungsfalukorv och makaroner.

Sedan hämtade jag ut telefonen som vart på lagning för tredje gången.Så nu ska den funka igen.

Efter middagen så kikade vi på tv och sedan gick vi i säng. Skulle försöka läsa men var aldeles för trött så det var bara att släcka och sova.

Av caramia122 - 1 september 2009 00:00

När jag skulle hoppa ur sängen i morse så var jag så himmla trött. Det var riktigt svårt komma upp.

Allt på jobbet flöt på så bra.

Efter jobbet så fick jag skjuts av en mamma till Vällingby så jag var snabbt hemma.

När jag väl kom hem så bokade jag in mig på ett spinning pass senare på kvällen.

Sedan så satt jag och kollade upp hur mycket alla som ska med på kryssningen nästa helg ska betala. När Rickard kom hem vid 18 så kännde jag mig konstig. Lite ont i halsen och huvudet. Bestämde mig för att jag skulle boka av passet så jag är pigg på söndag istället eftersom jag och arbets kollegan Anna ska ut och gå på Djurgården ca 5km. Det är något med hjärtgång via tidningen Måbra.

Vi värmde någon pizza vi hade i frysen och så bestämde vi att vi skulle kolla en film. Men när vi kollade filmen så tyckte jag att den var så dålig och jag mådde inte så bra.

Sedan så hoppade jag in i duschen och sedan bums i säng.

Ovido - Quiz & Flashcards