Alla inlägg under augusti 2009

Av caramia122 - 15 augusti 2009 00:00

Vaknade vid 05.05 att jag fick ett mess av min kära pojkvän som undrade om jag ville ha sällskap. Nyvaken som jag var fattade jag inte diret vad han menade så svaret blev : VAAA!!! NUU!!!! Sedan skrev han ja . Svarade då att han fick komma om han ville men då fick jag inget svar. Efter 15 minuter skickade jag igen och frågade hur det lev eftersom jag trodde han var hemma. Eftersom jag inte fick något svar så passade jag på att gå på toa och då rasslade det till i låset. De hade tydligen vart inne i stan och då tog han tåget hem till mig. Mysigt var det att somna om med honom vid min sida.

Jag gick upp vid 10 och gjord frukost till oss och sedan skulle jag ju in till stan igen och hämta en sak hos homeopaten så då fick Rickard vara hemma och vila och diska :)

På vägen hittade jag en tysk sko kedja som jag ej vart in på förr och det fanns massa biliga skor men jag köpte inget.

är jag sedan hämtat saken så åkte jag hem igen och då träffade jag Rickard och vi käkade på Grekiska kolgrillen och då kom Linn och Emil förbi och pratade. Så skoj att träffa dig gumman även om det var en kort stund.

Sedan gick vi hem och duschade och gjorde oss klara eftersom vi skulle hem till Louise och Kent på en liten kräftskiva.

Eftersom jag är allergisk mot skaldjur så hade de gjort potatisgratäng och lax till mig. Det var jätte gott. Louises mamma var också med en stund men Louise och jag åkte med henne sedan efter maten till Centralen.

Sedan drack vi en massa gott och spelade det gamla kortspelet Uno. Det var riktigt skoj. Vi skrattade en massa den kvällen.

Sedan vid strax efter tolv så åkte vi hemåt.

Tack för e underbar kväll !

Av caramia122 - 14 augusti 2009 00:00

Tänk vad tiden går. I dag är det exakt ett år sedan min kära morfar somnade in. Skönt för honom men det e ju tomt för oss.

Började jobba halv åtta i morse och vi satte fart med kuddarna och de blev faktiskt klara idag. De blev så himmla fina är riktigt stolt.

Fick gå tidigar idag eftersom det var så få barn kvar och jag har haft ont i magen.

Hade bokat tvätten kl 19 men eftersom jag kom hem tidigare kunde jag boka den tidigare. Som tur var var det bara jag och 2 till som tvättade så det gick fort.

Rickard skulle gå ut med en kompis så jag skulle vara själv men Linda kom över och vi åt en varsin sallad och kollade på tv.

Sedan vid kvart i tolv gick jag och lade mig och läste

Av caramia122 - 13 augusti 2009 00:00

Hade terminens första sov morgon eftersom jag började kl 8.30 så skönt.

Jag cyklade till jobbet i morse och efter jobbet så cyklade jag ner till Hässelbytorg och skulle handla. När jag kom ut igen så hade det blevit aldeles mörkt på himmlen och det var bara att hoppas att jag skulle hinna hem innan ovädret skulle komma.

Väl uppe i V-by centrum så började det falla stora droppar men jag hann in och när jag kom upp i lägenheten så öste regnet ned och åskade och blixtade.

Jag satte i gång och fixa smörgåsar efter som Robbans mamma skulle komma på besök. Hon har ju aldrig vart i min nya lägenhet.

Så hon kom vid 18.00 och stannade till strax efter 20 det var så skoj och sitta och snacka.

När hon hade gått så fick jag så ont i magen och kom och tänka på att min homeopat hade nämt det för mig att han trodda jag hade det.

Sedan när Rickard kom hem så var jag inte så tal förd direkt eftersom jag hade så ont.

Lade mig och läste bok och sedan vid 22.30 så släckte jag.

Av caramia122 - 12 augusti 2009 00:00

I morse så öppnade jag på jobbet. Det var lite tungt att gå upp måste jag ju få säga.Men när man väl är uppe så funkar det.

Allt flöt på som vanligt och tack vare att vi inte hade så många barn så fortsatte vi med kuddarna.

Gick lite tidigare från jobbet idag eftersom jag skulle in till stan på ett möte. Efter mötet så gick jag till Claes Ohlssons eftersom jag skulle handla saker till jobbet och som tur var så hittade jag de saker jag skulle ha.

Sedan så träffade jag Louise  och vi gick till Gallerian och köpte en varsin yougurt glass. Sedan satt vi och pratade en massa. När vi hade ätit upp glassen så gick vi lite i affärer innan vi gick till tunnelbanan.

På vägen hem började det att regna en massa.

När jag kom till min station så gick jag och pratade med Linn i tel och kände sdå att något slog till min bak och då var det Rickard som kom.

Vi gick hem och värmde färdig gjord pizza och sedan städade vi lägenheten.

Kollade sedan på tv och sedan hade det blivit dags att gå och sova.

Försökte att läsa min bok en stund men ögonen gick i kors hela tiden så det var bara att släcka.

Av caramia122 - 11 augusti 2009 00:00

Som vanligt denna vecka så fortsatte vi med kuddarna. De blir bara finare och finare.

Sedan när jag kom hem så bytte jag om och vid 18 så kom jag iväg till gymet för första gången på länge. Jag cyklade ett intervall program  som tog 24 minuter och sedan så lyfte jag lite skrot.

Efter det gick jag hem och gjorde i ordning maten. Hade ju gjort chili con carne som jag värmde och så kokade jag ris till det.

Sedan blev det slappa och titta på tv.



Av caramia122 - 10 augusti 2009 00:00

I morse så klev jag upp ur sängen vid ca 6.30 Kändes en aning jobbigt måste jag ju säga.

Hoppade på cykeln och hojjade iväg till jobbet så jag var framme cs 7.45

Det var riktigt trevligt att träffa kollegorna igen.

Vi hade 5 barn inne på min avdelning. Så Karin och jag passade på att börja ordna med barnens födelsedags presenter och Daniel var snäll och var ute med barnen.

Eftermiddagen såg likadan ut. Gäller att passa på när det inte e så många.

Sedan hojjade jag hem igen. Väl hemma satte jag mig en stund i soffan och slappade och så trött man var.

Sedan masade jag mig iväg till Lidle och handlade.

Jag gjorde köttfärsås och spagetti till middag och chili con carne till middagen i morgon.

Vi skulle ha gått till gymet men efter maten så var jag så seg så vi blev hemma. Jag tog mig ett bad som var så skönt och sedan blev det fotbad för både Rickard och mig.

Kollade lite på tv och sedan var det dags att lägga sig. Få se om vi kan sova bättre i natt efter det att jag tagit ur täckena och nu ska vi bara sova i lakan.

Av caramia122 - 9 augusti 2009 21:22

Har lyckats lägga in lite bilder nu :)

Av caramia122 - 9 augusti 2009 20:39

Varmt som sjutton var det i natt och inte är det lätt att ligga 2 st i en 1,05 cm bred säng i denna värme. Vid 06.00 ca så tog Rickard sin kudde och tågade mot soffan så som jag gjorde igår.

Jag klev upp vid 10 ca och satte igång med frukost.

Sedan satt vi och kikade lite på tv innan vi gick ner till affärerna. Men eftersom det e söndag så är inte alla affärer öppna men Åhlen´s var öppet så vi kikade lite. Sedan tog vi en prommenad tillbaka hemmåt men vi stannad och köpte en varsin mjukglass.

När vi kom hem till Rickards lägenhet så packade vi ner allt som vi skulle ha med oss eftersom vi skulle hem till mig.

Väl hemma hos mig så lag sig Rickard sig och vilade. Jag tog och kollade om jag hade fått någon potatis.Vilket jag hade fått,i allafall några. Sedan så bakade jag rabarber paj av rabarber som jag fick tidigare på semestern av pappa och mamma. Den blev riktigt god. Tack på er !!!

Sedan så gick vi ner till centrum och köpte 2 fina shorts åt Rickard.

Vi hade bestämt att vi skulle träffa och äta tillsammans med Linda så vid halv sju så kom hon och vi gick och köpte pizza.Det var gott men man ångrar sig efteråt när man har ätit den.

Sedan har vi suttit och tittat på tv och det fortsätter vi kvällen med.

I morgon är det dags att hoppa upp igen och jobba. Känns lite tråkigt skulle gärna vilja vara ledig lite till men det e ju bra att komma tillbaka till vardagen igen. Sedan så har jag ju sparat en semester vecka :)


Ovido - Quiz & Flashcards