Alla inlägg den 9 augusti 2009

Av caramia122 - 9 augusti 2009 21:22

Har lyckats lägga in lite bilder nu :)

Av caramia122 - 9 augusti 2009 20:39

Varmt som sjutton var det i natt och inte är det lätt att ligga 2 st i en 1,05 cm bred säng i denna värme. Vid 06.00 ca så tog Rickard sin kudde och tågade mot soffan så som jag gjorde igår.

Jag klev upp vid 10 ca och satte igång med frukost.

Sedan satt vi och kikade lite på tv innan vi gick ner till affärerna. Men eftersom det e söndag så är inte alla affärer öppna men Åhlen´s var öppet så vi kikade lite. Sedan tog vi en prommenad tillbaka hemmåt men vi stannad och köpte en varsin mjukglass.

När vi kom hem till Rickards lägenhet så packade vi ner allt som vi skulle ha med oss eftersom vi skulle hem till mig.

Väl hemma hos mig så lag sig Rickard sig och vilade. Jag tog och kollade om jag hade fått någon potatis.Vilket jag hade fått,i allafall några. Sedan så bakade jag rabarber paj av rabarber som jag fick tidigare på semestern av pappa och mamma. Den blev riktigt god. Tack på er !!!

Sedan så gick vi ner till centrum och köpte 2 fina shorts åt Rickard.

Vi hade bestämt att vi skulle träffa och äta tillsammans med Linda så vid halv sju så kom hon och vi gick och köpte pizza.Det var gott men man ångrar sig efteråt när man har ätit den.

Sedan har vi suttit och tittat på tv och det fortsätter vi kvällen med.

I morgon är det dags att hoppa upp igen och jobba. Känns lite tråkigt skulle gärna vilja vara ledig lite till men det e ju bra att komma tillbaka till vardagen igen. Sedan så har jag ju sparat en semester vecka :)


Ovido - Quiz & Flashcards