Alla inlägg den 15 augusti 2009

Av caramia122 - 15 augusti 2009 00:00

Vaknade vid 05.05 att jag fick ett mess av min kära pojkvän som undrade om jag ville ha sällskap. Nyvaken som jag var fattade jag inte diret vad han menade så svaret blev : VAAA!!! NUU!!!! Sedan skrev han ja . Svarade då att han fick komma om han ville men då fick jag inget svar. Efter 15 minuter skickade jag igen och frågade hur det lev eftersom jag trodde han var hemma. Eftersom jag inte fick något svar så passade jag på att gå på toa och då rasslade det till i låset. De hade tydligen vart inne i stan och då tog han tåget hem till mig. Mysigt var det att somna om med honom vid min sida.

Jag gick upp vid 10 och gjord frukost till oss och sedan skulle jag ju in till stan igen och hämta en sak hos homeopaten så då fick Rickard vara hemma och vila och diska :)

På vägen hittade jag en tysk sko kedja som jag ej vart in på förr och det fanns massa biliga skor men jag köpte inget.

är jag sedan hämtat saken så åkte jag hem igen och då träffade jag Rickard och vi käkade på Grekiska kolgrillen och då kom Linn och Emil förbi och pratade. Så skoj att träffa dig gumman även om det var en kort stund.

Sedan gick vi hem och duschade och gjorde oss klara eftersom vi skulle hem till Louise och Kent på en liten kräftskiva.

Eftersom jag är allergisk mot skaldjur så hade de gjort potatisgratäng och lax till mig. Det var jätte gott. Louises mamma var också med en stund men Louise och jag åkte med henne sedan efter maten till Centralen.

Sedan drack vi en massa gott och spelade det gamla kortspelet Uno. Det var riktigt skoj. Vi skrattade en massa den kvällen.

Sedan vid strax efter tolv så åkte vi hemåt.

Tack för e underbar kväll !

Ovido - Quiz & Flashcards