Alla inlägg den 24 juli 2009

Av caramia122 - 24 juli 2009 00:00

Hoppade upp vid klockan 06.30 och det var segt som sjutton men vi skulle iväg på dags kryssning med släkten. Det började med att Rickard ville åka och sedan rullade det på.

Idag fyller även mormor år och hon blir 79 så grattis mormor.

Efter det att vi hoppat upp så hoppade jag in i duschen och sedan så åkte pappa,Rickard och jag ner och tog ut pengar. När klockan var 08.10 så kom min morbror och plockade upp oss och skjutsade oss till stationen. Där väntade vi på att bussen skulle komma som skulle ta oss till Åland.

Sammanlagt så var vi 32 stycken som åkte var av 6st åkte från andra platser.

Det var riktigt skoj. Vi åt brunch som bestod av allt möjligt gott och sedan blev det en öl till. När vi hade ätit så var vi nästan framme på Eckerö så då vände båten. Då blev det en vända till taxfreen och några drinkar. Det var riktigt trevligt.

På vägen hem gick resan bra men det blev ju en "kiss pause".

När vi kom hem till Gimo så tog vi det lungt en stund och käkade lite yougurt.

Sedan tog vi en promenad ner till torget där vi träffade Jane och handlade för att sedan gå på fest hemma hos morbror Kenneth.

Det var trevligt. Vi var kvar där ett tag och sedan så åkte vi med buss till Östhammar till ett öl tält. Det var skoj och det var ju första gången som Rickard gick ut här hemma på landet.

Vi tog bussen hem igen vid 01.05 och alla var i lagom form.

Sedan var det bara att dundra i säng.

Ska försöka lägga in lite bilder som jag tagit.

Ovido - Quiz & Flashcards