Alla inlägg under februari 2009

Av caramia122 - 12 februari 2009 00:00

I dag var det sovmorgon. Skönt som vanligt.

På jobbet flöt allt på som vanligt.Åkte till Sumpan efter jobbet. Vi hade ju bokat in oss på ett Muselpass på gymet. Det var riktigt skönt att göra det för man känner av det i hela kroppen.

Efter det så var det dags att käka. Eftersom jag inte kan äta inan jag tränar för då får jag håll. Vi valde korv med bröd eftersom det går fort att göra.

Sedan var det nästan dags att sova

Av caramia122 - 11 februari 2009 20:51

I morse hade jag sovmorgon kan man säga. Egentligen skulle jag ha öppnat på jobbet men eftersom vi har haft planeringsdag så började jag inte föräns kl 8.00

Det gick ganska bra på planeringen men det är ingen lek hahahha. Mycket blev det och snacka om att det gick runt i huvudet när dagen var över.

Efter dagen så fick jag åka med Linn till V-by där jag träffade Linda och var smakråd åt henne när hon skulle köpa kläder.

Sedan åkte Linda och jag till ÖB eftersom jag skulle köpa saker till jobbet. Passade även på att köpa lite schampo och saker.

Träffade sedan hjärtat uppe i V-by och vi käkade kina mat.

Sedan blev det att softa och kika på tv.

Av caramia122 - 10 februari 2009 20:04

Började halv åtta i morse. var rätt seg måste jag säga. vaknade som vanligt när Rickard skulle gå. Somnade sedan om men drömde en massa så jag kände att jag hade kunnat sova lite till.

Eftersom jag är handledare åt en tjej som har praktik hos oss så var jag inne på fm eftersom hennes lärare kom på besök.

Fick även besök av Dell som fixade cd rom enheten så att vi kan använda den igen.

Eftermiddagen flöt på som vanligt.

Efter jobbet så tog jag bussen till Sumpan. Snacka om att man kan bli trött på den resan. Jag somnade till en liten vända under turen.

När jag kom hem så sprang jag in på Ica och shoppade. Eftersom magen inte är min bästa vän så blev mat valet till middag snabbt bestämt. Det fick bli pasta med en tomat sås med gorgonzola i.(vi får se hur den smakar).

När jag kom upp i lägenheten så hoppade jag i tränings kläderna på engång eftersom jag inte har tränat på jätte länge och nu var jag tvungen.

Väntade in Rickard som också skulle med. Sedan bar det äntligen av till gymet. Där satt jag på cykeln bla så vi var där ca 1 timme idag. Vi passade även på att boka in oss på ett muskelpass på torsdag kväll. Känner att jag är tvungen att boka in för annars kommer jag inte att gå.

Nu är det dags att äta middag men ha det så bra.




Av caramia122 - 9 februari 2009 21:43

Då har måndagen gått igen. Allt har vart bra på jobbet men jag undrar hur det står till med magen egentligen. ja ja vi får se hur det ser ut i morgon.

I dag på kvällen har det inte hänt så jätte mycket.

Tog det lungt och slumrade lite på soffan.

Kikade även på Csi i kväll.


Av caramia122 - 8 februari 2009 00:00

Sov länge idag eftersom vi kom hem så sent. Låg och kika på tv hela förmiddagen. Sedan hoppade jag upp och fixade frukost och fortsatte att glo på tv:n.

Vid 14.55 började det en bra film med Antonio Banderas som var danslärare. Linda kom föri och lämnade madrass och täcke.

Jag bjöd Rickard på Mc Donalds eftersom det var dagen efter för oss.

Sedan drog vi till Sumpan och där kikade vi på Beck och softade inan kvällen var slut.

Av caramia122 - 7 februari 2009 00:00

Vaknade ca halv elva så då var det bara att gå upp och sortera tvätten eftersom vi skulle tvätta kl 11.00

När tvätten var klar så åkte jag hem.Innan gick jag uppe i centrum och shoppade lite smink.

Sedan gick jag hem och gjorde mig klar inför kvällen. Vi skulle gå hem till Linda på fest. Mattias och Tomas som vi lärde känna på kryssningen vi var på för ett par månader sedan skulle komma ner.

Rickard kom till mig och vi gick iväg så vi var där ca 19.00 Linda höll då på att göra Tacos som hon skulle bjuda oss på. Det var gott !!

Vi satt och kollade på uttagningen till Melodifestivalen och som tur var gick ALcazar vidare. Vi satt och pratade en massa så vi kom hem ca 03.30 på morgonen.

Av caramia122 - 6 februari 2009 00:00

Började åtta på jobbet i morse. så jag slutade kl 16 så skönt. Det var härligt på jobbet idag eftersom mina båda kollegor var tillbaka. Välkommna !!!

Efter jobbet så åkte jag hem eftersom Driftia var hem till mig medans jag jobbade och fixade handfatet som jag har haft stopp i. Ville kolla så jag fått nyckeln tillbaka samt att jag skulle hämta tvätten eftersom vi ska tvätta hos Rickard i morgon. Vi var hem bjudna till Rickards mamma på middag.

Till middag så fick vi kallrökt lax och potatis bollar samt en röra som var gjord bla av spenat. Vi fick vitt vin till så smarrigt.

Sedan kikade vi lite på Let´s dance.

Sedan satt vi och pratade.

Vi tog pendeln hem till Sumpan vid 00.04

Tack för en trevlig kväll.

Av caramia122 - 5 februari 2009 21:54

Hade sov morgon i morse. Eftersom jag skulle stänga så skulle jag komma till 9 men eftersom bussen var typ 1/2 timme försenad så var jag på jobbet vid 9.10 i stället. Irriterande !!!.

Dagen flöt på bra. Kom i väg från jobbet strax efter 17.

Åkte upp till V-by för att köpa vissa saker till middagen och mötte upp gubben

Sedan gick vi hem och satte igång med att laga middagen. Idag blev det wookade grönsaker med kyckling och ris. Det smakade bra. Har längtat efter att wooka.

Efter middagen så slappade vi i soffan och tittade på hockey där sverige vann som tur var.

Blev även utmanad av Jane på vetgirig.nu. Det var riktigt skoj. Mycket som man inte kan.

Nu e det dags att slagga.


Tack och hej lever pastej

Ovido - Quiz & Flashcards