Alla inlägg under maj 2009

Av caramia122 - 10 maj 2009 22:16

Sov länge i morse så länge var det länge sedan vi sov.Men jag satt ju uppe länge i natt

Sedan var det frukost. Efter frukosten hade vi bestämt att vi skulle städa här hemma hos Rickard. Det tog hela dagen eftersom vi diskade varenda glas osv.

Känns verkligen att jag är tillbaka nu efter att vart sjuk. Härligt.

Sydde också klart tavlan som jag gjort åt Elina. Äntligen men det har tagit sin tid. RIngde även för att försöka prata med Elina eftersom idag var det 1år sedan jag blev hennes gudmor men hon hade inte tid hon ville göra annat :)

Vi kollade även matchen om brons mellan Sverige och Usa men som tur var så vann Sverige. Det var en spännande match.

Vi hann även tvätta och i morgon är det dags för att jobba. Känns bra att komma igång igen i vanliga vanor.

Av caramia122 - 9 maj 2009 00:00

I morse så gick vi upp ca halv tio. Jag låg ch drog mig lite längre än Rickard.

Sedan hoppade jag in i duschen och sedan var det frukost.

Vid klockan 12 så gick jag iväg eftersom jag skulle träffa Kollegan som skulle plocka upp mig och sedan skulle vi vidare och hämta upp andra kollegor vid Brommaplan. Men det var bara en som kom eftersom den andra var sjuk.

VI skulle ut på Ekerö till Karins ena son som bor där. Eftersom Karin har fyllt år så skulle hon ha öppet hus. Vi var de första som kom dit. Vi fick en god drink och så pratade vi. Sedan började hennes släktingar droppa in.

Karin bjöd på mycket gott att äta och dricka. Efter maten så blev det tårta med kaffe och ost och kex.

Allt var så himla gott och jätte trevligt. Vi var sist där ifrån också hahah.

Tack Karin det var en härlig dag.

Sedan kom jag hem och vi kikade på Da vinci koden ochsedan kollade jag på en annan film med av Steven Spelbergh.

Av caramia122 - 8 maj 2009 23:43

Som ni märkte så skrev jag inget inlägg igår eftersom när man är hemma och e sjuk så händer det inte så mycket.

Idag tog jag det väldans lungt också. Kände av örat lite i morse men hoppas jag slipper det fram över.

Jag gick ut en liten vända och tog luft och kännde hur det kändes. Phu det var lite jobbigt men det e nog så att min kropp börjar känna av gråbon kanske som jag fick veta för något år sedan att jag känner av.

Var och köpte "garn" till mitt broderi som snart e klart ca 1 års försening bara hahah men håll ut Jane den kommer.

Sedan var jag in en snabbis på hemtex och kikade hittade några billiga gardiner som jag tänkte sätta upp tills jag verkligen hittar de jag vill ha i vardags rummet.

När jag kom hem igen var jag slut så det blev soffan.

Till middag käkade vi varmkorv med bröd. Skönt att laga ngt avanserat.

Kolade sedan på hockeyn mellan Sverige och Canada men som vanligt vann Canadickerna med 3-1 så nu ska vi slåss om bronset på söndag kl 16.00 Då får man hålla tummarna.

Nä det e dags att sova nu för i morgon ska vi ut och fira Karin (kollegan ) som ahr fyllt år. Jag hoppas verkligen att det inte regnar i morgon som det gjorde nyss här.

Natti natti

Av caramia122 - 6 maj 2009 21:02

Vaknade vid 9.00 av ett telefonsamtal. Då så klev jag upp eftersom jag hade tagit medicinen  vid halv åtta och det var dags att äta frukost.

Sedan blev det slappa i soffan.

Var tvungen att tvätta eftersom jag inte gjort det på 1 1/2 vecka. Då ringde min kära kollega Karin. Så skoj att höra av dig.

Efter så gick jag hem och tog det lungt.

Vid kvart i sex mötte jag Rickard vid affären eftersom jag var tvungen att handla till middagen. Det blev hemma gjord hamburgare.

Nu börjar jag att känna mig bättre jag behövde verkligen den här veckan med.

Nu kikar vi på Efterlyst och sedan e det dags att sova.

Av caramia122 - 5 maj 2009 13:46

Ställde klockan på 7.30 så jag skulle få igång rösten tills jag skulle ringa till Spånga vc.

Men suprice när jag slog nummret fanns det ingen abbonent. Så det var bara att dra fram datorn och kolla upp nummret och det visade sig att 2 siffror var fel.

Lämnade mitt nr så skulle de ringa upp men sedan fick jag se ett nr till så jag ringde det. Där fick jag direkt nr till läkaren men oj...... hon kom ju inte till jobbet föräns den 10 maj vilket hjälper mig mycket. NOT !!

Vid halv nio ringde sköterskan tillbaka och hänvisade mig till min vårdcentral.

Där fick jag förklara hela storyn igen och fick en tid inbokad kl 11.00

Kom dit och fick träffa en bra doktor. Han sänkte mina tabletter till 4 om dagen jämfört med 9, lite skillnad kanske . Sedan sjukskrev han mig veckan ut.

Ledsen Karin att det blev så här,känns inte så skoj att lämna dig själv på jobbet.

Nu är det bara att ta det lungt resten av veckan.

Av caramia122 - 4 maj 2009 00:00

Jag gick upp och tog min medicin vid 05.00 när RIckard gick till jobbet. Började räkna eftersom om jag ska äta 9 tabletter varje dag så räcker ju inte tabletterna eftersom jag fick bara 30st.

Åkte till jobbet vid åtta eftersom jag kände mig rätt okej. Jag ringde till apotekets upplysning men fick ingen hjälp så då ringde jag till husläkarna men de sade att jag måste ringa akuten där jag fick medicinen eftersom det är de som har journalerna. Men de öppnade ju inte föräns kl 17.00 så jag fick ringa när jag kom hem.

Jag jobbade på men kände mig inte helt okej men efter tre fick jag sådan huvudvärk så jag gick hem. Kändes skit att gå hem igen men vad ska man göra.

Vid 17 ringde jag akuten men de hänvisade mig till att ringa vårdcentralen i Spånga där den här läkaren jobbar normalt. Faan jag blev så irreterad när man redan måsr skit.

Rickard kom sedan hem och vi åt middag. Han var så gullig för han hade vart och köpt en bad boll så jag kunde bada i badkaret. Den hade eukalypys i sig. Sedan efter badet blev det tv tittande och sedan sova.

Av caramia122 - 3 maj 2009 00:00

Vaknade vid nio i morse så jag klev ur sängen 9.30 Vi började titta på film . kände mig ganska sänkt. Försökte att få tag i läkaren som tog emot mig på akuten eftersom jag inte kännde mig bra och jag hade glömt att fråga om ett läkar intyg. Men hon skulle inte vara tillbaka föräns den 15 maj och hon är den enda som kan skriva intyget. Faan va dåligt.

Ringde Karin och sade att jag trodd inte att jag skulle komma i morgon .

Sedan gick jag ner och hämtade penecilinet som jag tog av och sedan sov jag 30 min. När jag vaknade hade jag fått ny energi.

Så jag kände mig bättre och på em ringde jag och sade till Karin att om jag känner mig så här bra så kommer jag i morgon.

Vi kikade klart på vår film och åt middag och sedan kollade vi på filmen Never been kissed med Drew Barrymore. JAg hade sett den för men det var skoj att se den igen.

Av caramia122 - 2 maj 2009 00:00

Aj vad ont jag hade i mitt öra i natt. Proppad i mig ibumetin och host medicin.

Funderade några gånger om jag skulle avboka med Linda men när klockan var 07.00 och jag skulle upp så kände jag mig så där.

Linda plockade upp mig strax innan 8 så åkte vi till Statoil och hämtade bilen. Eftersom det var en liten lastbil så fanns det ingen backspegel inne och snacka om ovant hahah man ville kolla i den hela tiden.

Men först åkte vi och kastade sakerna som Linda hade sedan plockade vi upp Rickard och sedan till Ikea. Som tur var så hade Ikea alla saker jag skulle ha för engångs skull. Vi åkte hem och lassade av allt och lämnade tillbaka bilen. Sedan lämnade vi Rickard hos hans mamma för de skulle fixa lite och Linda och jag åkte vidare till Ikea igen. Var tvugna och köpa lite andra saker.

Sedan hem och käkade lunch. Funderade på hur jag skulle göra med örat eftersom jag kände av det så jag ringde till Bromma när akut och fick tid kl 17.45

Så Linda skjutade dit mig. Tack snälla !!! Där kikade läkaren i örat och  i halsen och konstaterade att jag hade inflamation så det blev Kåvepenin och Molipect men jag kunde ju inte få ut något eftersom jag inte pallade att åka till stan eller KIsta.

Väl hemma käkade vi middag och satte i hop sängen så man kunde sova i den i natt men kännde mig trött.

Vi spelade lite "vem vill bli milionär" innan LInda åkte hem.

Ovido - Quiz & Flashcards