Alla inlägg den 15 januari 2011

Av caramia122 - 15 januari 2011 21:45

 

I går så bokade jag spinning pass som började kl 11.00 . Vi försökte att boka till Linda också men det gick inte så vi fick gå dit och kolla om det fanns platser kvar. Typiskt nog fasst det inte just då men receptionisten sade att vi skulle vänta och kolla tills kl 10.50 Vi hade tur att då blev det platser kvar så hon kunde också gå.

Jag överlevde passet. Det var 25 minuters och aldeles lagom måste jag säga.

Efter det så gick jag hem och började plocka undan de sista tomtarna. Skönt att få undan julen. Sedan så dammtorkade jag och damsög och torkade golven. Jag tvättade även. Rickard fick bara ta det lungt för när jag storstädar är det skönare att göra det själv. Annars brukar han få dammsuga och tvätta eftersom han e hemma just nu.

Detta tog faan hela dagen. Höll på mellan 13-17 med undantag för toa besök och lunch hahahha.

Sedan var det duschen och gå och handla som gällde. Blev så sugen på pommes och grillad korv så det gjorde vi till middag. Vi gick även och hyrde film. Så filmen vi kikade på hette Brothers.Den var bra och handlade om en kille som åkte till Afghanistan och lämnade fru och 2 barn. Man fick följa både de hemma och honom där borta. Såå bra.

Sedan så softade vi lite innan det var dags att sova.

Ovido - Quiz & Flashcards