Alla inlägg under april 2010

Av caramia122 - 14 april 2010 00:00

I dag så klev jag upp vid 05.30 ca eftersom jag skulle åka upp till Bollnäs med tåget som gick 7.53

När jag kom upp till Gävle så tyckte jag att jag kände igen en dam som stod utanför tåg fönstret.

När jag hoppade av så såg jag att det var Tomas mamma som jag inte sätt på några år. Hon kände igen mig med . Tänk vad världen kan vara liten.

Linn hämtade mig vid stationen och så åkte till Mobacke (blomster trädgård) eftersom hon skulle ha penseér.

Vi åkte vidare till en affär som heter Dollar store. En riktigt rolig affär med massa billiga saker. Så jag handlade några saker.

Sedan åkte vi hem till Linn och åt lunch.

Linn gjorde naglar på mig. Hon håller på övar upp sig. Det blev bra. Tack snälla .

Sedan var det dags att laga middag eftersom Emil skulle ut och köra cross.

Efter middagen gick jag och Linn ut på en härlig prommenad i skogen där de bor.

Resten av kvällen blev det i slapphetens tecken.


Av caramia122 - 13 april 2010 00:00

Idag så skulle jag vara på St:Görans sjukhus och plocka bort min agraffer. Trodde att det skulle göra jätte ont men det känndes knappt någonting   .

Hon vägde även mig och mätte midjan. Om hon mätte på samma ställe som förra gjorde så skulle jag ha minskat 20 cm i midjan och 10 kg sedan den 15/2. Det e väl helt okej men man vill ju att det ska hända lite mer.

Efter det så träffade jag dietisten som skulle gå igenom puré kosten som jag ska börja med. Äntligen så får jag tugga och slipper bara dricka . Vilken känsla.

När jag vart där så ringde jag Sussie för vi hade bestämt att vi skulle ses.

Vi träffades vid Fridhemsplan och så tog vi en prommenad hem till henne nära Odenplan. Härligt med frisk luft.

Vi gick in och handlade så jag kunde köpa en barnmatsburk.

Sedan var jag kvar där ett par timmar och snackade.

Tog sedan tunnelbanan hem igen.

Hemma så gjorde jag i ordning lax med möggelost sås och potatis och kokade morötter till. Åh vad gott det var att äta men jag var ju tvungen att äta allt mosat.

Sedan blev det att slappa i soffan och packa väskan eftersom jag ska åka till Linn i morgon.

Av caramia122 - 10 april 2010 19:30

Idag så var jag en vända med Louise till Barkarby outlett och tittade. Vi hade bestämt att ta en fika fårn början men hon undrade om jag ville följa med dit ut och det tyckte jag var skoj.

Vi kikade runt i olika affärer och tog en fika på Wayne´s coffe. Det enda jag hittade var en ljudbok som jag tänkte försöka få in på mobilen som jag kan lyssna på.

Efter det att jag kom hem var jag ganska trött. Märks att man inte är helt återställd i kroppen.

Resten av kvällen så var jag hemma och slappade bara och tittade på datorn och tv:n .

Rickard var ute med en polare så det var ganska tomt här hemma.

Av caramia122 - 9 april 2010 20:39

Så har fredagen äntligen kommit igen. Pratade med Linn i morse så nu har jag bokat tågbiljett upp till henne på onsdag morgon. Ska bli skoj att komma upp och hälsa på. Hoppas bara att allt går bra med att ätadär uppe eftersom jag precis har börjat med puré/mosad mat.

Sedan så åkte jag in till stan. SKulle plocka ögonbrynen och färga dem samt ögonfransarna. Vågade inte göra någon längre behandling eftersom jag inte är bra ännu.

Sedan tog jag mig en promenad ner till Stureplan. Gick in på Sturegallerian men där passade jag inte riktigt in tyckte jag. Konstigt va??

Sedan gick jag in på Lagerhouse och glodde. Hade ju lite tid att ta död på eftersom jag skulle träffa min homeopat kl 17.00

När jag väl kom dit så var han försenad i typ 40 minuter. Så jäkla tråkigt att sitta och vänta. När jag väl hade vart inne och kommit ut så satt Rickard och väntade på mig. Vi gick ner mot t-centralen och Rickard käkade en burgare medans jag drack min apelsin juice.

Sedan så tog vi tåget hem igen.

Nu sitter vi och kollar på Talang 2010 sedan kommer sista delan av Solsidan.

Det är ju ett så jäkla bra program.


Trevlig helg till er alla !!!!

Av caramia122 - 8 april 2010 20:15

Idag så följde jag med Linda till Bromma för hon skulle köpa saker inför att hon ska köpa hund. Hon hittade matskålar,liggmatta och en leksak.

Sedan så gick jag hem från henne.

Hemma så tog jag det lungt. Krävs inte så mycket för att man ska bli trött just nu.

På eftermiddagen så hjälpte Robban mig med att få igång det trådlösa internet som vi har fått låna av honom.Så himmla snällt av honom med tanke på att det tog en bra stund.

Sedan tog jag bara det lungt resten av kvällen.

Av caramia122 - 7 april 2010 16:21

I morse efter duschen så tyckte jag att mina "plåster" över aklafferna såg ut och vara på väg och släppa. RIngde då upp sköterskan på St:Göran och hon sade att det var okej att byta.

Medans jag stog och tog bort ett efter så kände jag mig mer och mer yr och tillslut var jag tvungen att sätta mig på toalocket. Kännde att jag var tvungen att försöka att komma till sängen.

Väl där var det bara tyst i öronen och det snurrade totalt i huvudet. Efter ett par minuter var jag på benen igen. Snacka om att inte klara saker man måste hahah.

Sedan så åkte jag till Råcksta efter som jag skulle träffa Robban och få en router.

Sedan gick jag till Öoch B och handlade.

Efter det har jag bara tagit det lungt.

Av caramia122 - 6 april 2010 16:00

I dag så var jag till jobbet och hälsade på. Tog en promenad dit och det tog ca 40 minuter. Var ganska trött och svettig när jag kom fram.

Det var så roligt att träffa kollegorna igen men det var synd att det var så många barn borta på påsklov på min avdelning men vi träffas ju nästa gång jag kommer dit istället.

Jag var kvar 2 1/2 timme. Sedan så tog jag tunnelbanan hem igen och passade på att handla lite saker åt Rickard. Tänkte att jag skulle vara snäll och göra några matlåder åt honom. Efter att jag hade gjort matlåder var jag helt slut så då slappade jag i soffan.

Pratade även med Linn . Så skoj att prata med dig vännen.

Av caramia122 - 5 april 2010 16:20

Nu är det påskens sista lediga dag. I morgon ska Rickard iväg och jobba igen. Då blir jag själv hemma så vi får väl se hur det går. Sedan ska jag upp till jobbet och lämna in sjukskrivningen. Skoj att träffa kollegorna igen.

I dag så var jag uppe vid åtta igen. Sedan när klockan var 10.30 så ringde jag Linda som vi bestämt eftersom jag skulle komma förbi och hälsa på henne och kika hur hon fått det efter att hon renoverat.

Promendaden gick bra. Det var den längsta sedan jag opererade mig.

Sedan jag kom hem så har jag bara softat och fixat med lite bilder.

Ska försöka att få in lite här.

Lägger in en bild på min tapet som jag har fått i mitt vardags rum som jag hoppas syns. En liknande har vi satt in i sovrummet men då med grå/blå färg.

  

 

Ovido - Quiz & Flashcards