Alla inlägg den 21 mars 2009

Av caramia122 - 21 mars 2009 00:00

Tänk vad tiden går fort. Idag har jag och älsklingen varit ihop i 1år. Shit vad tiden går.

Vi tog det lungt idag på dagen. Var bara hemma i Sumpan.

Vid 15.20 tog vi tunnelbanan in till stan. Vi fick ju ett presentkort av Linn innan hon flyttade till Khopangang.(Nettan har glömt att svara men det e en Thailänsk restaurant på söder).

Vi hade bokat tid vid 16.00 Köpte en Singha (öl) innan vårt bord vart klart. Sedan visades vi till bordet. Där visade jag upp presentkortet som det stod att man skulle göra. Vi beställde sedan maten som var en rätt med Kyckling och chaswenötter.Frågade då en gång till om hon sätt kortet och hon svarade då ja. När vi beställde en öl till så efter en stund så kom de och sade att det inte var gilltigt. Men va faan e detta.

Det visade sig att de hade gjort ett ägar byte och att de gamla ägarna hade ringt runt till dem som fått dem. Inget som Linn visste om.

Men som tur var kom den nya ägaren fram och beklagade hela situationen och sade att vi självklart inte skulle betala ngt. Men faan middagen förlorade lite av sin glans.

Efteråt så tog vi en promenad upp en bit på Götgatan och sedan tog vi tunnelbanan till t-centralen och sedan vidare med buss till Dramaten.

Vi hade biljetter till Muntra fruar från Windsor med bla Börje Ahlstedt.

Första halvan var seg men vi stannade kvar och kikade klart. Det höll på mellan 19.00 tills 22.20

Efter så åkte vi hem till Sumpan igen.


Ovido - Quiz & Flashcards