Alla inlägg den 5 april 2011

Av caramia122 - 5 april 2011 18:00

I dag så var jag uppe med tuppen för ovanlighetens skull. 06.30 ringde klockan. Ville komma upp i tid och hinna äta frukost innan jag skulle in till stan och ögonläkaren.

På något konstigt vis har jag lyckats att inte få en kallelse till dem. Egentligen så ska jag få det men tydligen så glider jag ur deras register. Sist jag var där var oktober -09 så det var ett tag sedan.

Det gick jätte bra och synen hade inte ändrats ett dug sedan sist vilket är bra men jag hade lite protein på linserna som gör att man ser sämre.

Det var som lilla julafton att komma dit idag för han skickade med en massa "roliga" saker. Fick ett resekit, 90 st engpngs linser som jag ska ha under mina hårda linser nu när det börjar bli vår och det flyger skit i luften som oftas fastnar under de hårda linserna. Sedan fick jag några enkom våt servetter som man ska ha runt ögonen och sedan fick jag ett kit med tabletter som tar bort proteiner på liser. Han är väldigt bra denna läkare för hon jag hade förr skickade aldrig med något.

Så nu sade han att han vill se mig igen om ett halv år så vi får väl hoppas på att jag inte åker ur listan denna gång.

På vägen hem messade jag med Sussie och hörde om hon ville träffas någon dag och ta en lunch. Så vi bestämde att vi skulle ses idag vid halv elva elva.

Hon och Olivia kom till centrum så vi satte oss och snackade och åt en varsin toast med sallad. Jag blev så mätt så jag bad att få en låda och ta hem det som blev över.

Väl hemma på em så krånglade datorn igen så jag ringde Comhem. En jätte bra tekninker hjälpte mig men vi fick väl inte ordning på allt men han sade att han trodde att denna dator jag har har lite för gammalt kort och därför tappar kontakten med nätet ibland.

Resten av dagen/ kvällen tog vi det lungt.

Jag gjorde fresten korvstroganoff och pasta till middag.

Ovido - Quiz & Flashcards