Alla inlägg den 18 mars 2011

Av caramia122 - 18 mars 2011 00:00

I dag så satt jag och väntade på att läkaren skulle ringa som förra veckan. Men inte ringde han runt 12 . Klockan han bli 13.45 innan jag fick samtal från honom. Han berättade att han hade skickat iväg en remiss till Radiumhemmet. De hade även diskuterat min sjukdom på deras konferans idag. Han berättade lite vad de hade kommit fram till.

Sedan så var det dags att börja göra sig klar för vi skulle in till stan tills klockan 17.00 för då skulle Rickard och jag träffa min morbror Kenneth och hans tjej Annelie. Vi skulle äta på restaurang Pong som  ligger på Drottninggatan. Det var Asiatisk buffe. Kanon gott !

Sedan tog vi oss en promenad ner till China teatern för vi hade köpt biljetter till musikalen "Leva livet". Den var riktigt bra. Härligt att höra 80-tals musik. Satt och diggade och sjöng med lite grann till och från. Måste bara säga att Christin Meltzer spelar bra. Det gjorde de andra med men hon var för skön.

I pausen tog vi ett varsit glas vin/öl. Jag så klart kände ju av ett halvt glas vin hahah.

När musikalen var slut så gick vi till Kungsgatan och den Irlänska pubben Galaways.

Jag och Annelie drack cider och killarna drack öl. Vi satt där i ca två timmar innan det var dags att skiljas åt.

Tack snälla ni för en riktigt underbar kväll   . Jag behövde verkligen få komma ut och ha skoj. Vill också passa på att tacka Annelie för alla underbara mess du skickat åt mig. Du är så underbar min vän !

    

Ovido - Quiz & Flashcards