Alla inlägg den 11 mars 2011

Av caramia122 - 11 mars 2011 20:00

Satt i morse och väntade på att läkaren skulle ringa vid 10.30 men ingen ringde. Klockan blev 12 och då ringde han. Det visade sig att han suttit på konferans på förmiddagen. Han hade tyvärr inget svar till mig idag men vi bestämde att jag skulle åka in till S:t Görans akut för att kolla upp smärtorna i mitt bröst som jag får när jag är ute.

Rickard åkte med mig det så vi var där vid 13.00 Träffade läkare som tog Ekg och massa prover. Sedan bestämde de sig för att ta en skikt röntgen så att se att jag inte har nårot i lungorna. Men väntan var inte skoj. När klockan närmade sig 17.30 så kallade de in mig och berättade eftersom jag reagerade på kontrastet förra gången så var jag tvungen att ta ett medel( kommer ej ihåg vad det heter) innan och det måste verka i några timmar. Då bröt jag ihop . FAAAANN! Jag som skulle på genrepet i Globen med Lucas,Jane och Andrea. De satt ju redan i bilen på väg in hit så det var bara att ringa och berätta så de fick med sig ett annat barn. Men gud vad det gjorde ont i mig . Jag som sett fram emot det så mycket.

Klockan 22.15 fick jag komma ut från sjukhuset. Jag åkte då till Alvik där Jane och barnen plockade upp mig. SOm tur var hann jag med dem så jag kunde åka med dem upp till Gimo.

Vi åkte till Uppsala där mamma och pappa kom och hämtade oss och Jane fick gå in till Elina som ligger där just nu.

Vi var hemma i Gimo vid 01.30 zzzzzzzzzz


Ovido - Quiz & Flashcards