Alla inlägg den 14 mars 2011

Av caramia122 - 14 mars 2011 20:45

Idag när jag skulle åka hem berättade mamma och pappa att de skulle skjutsa hem mig. Är de inte underbara ???

Vi stannade i Uppsala eftersom pappa skulle till doktorn och jag lämnade Janes bil till henne.

Efter några timmar så körde vi mot Sthlm.

När vi hade vart hemma ett tag så kom Rickard också så då gick vi till centrum och käkade Gyros.Det tyckte vi alla var jätte gott. Sedan lyckades jag övertala mamma och pappa att sova kvar. De gick med på det som tur var :).

Pappa och Rickard kikade på film medans mamma hjälpte mig att rensa kläder i min garderob. Jag hade beställt kläder också i mycket mindre storlekar än det jag brukar ha och jag kunde ha alla kläder. Det känndes riktigt bra.

Sedan så slappade vi.

Av caramia122 - 14 mars 2011 20:30

Vaknade vid halv nio tror jag och hoppade upp och käkade frukost. Bestämde oss för att åka in till Östhammar för att handla lite.

När vi skulle åka hem så ringde Camilla och frågade om Lucas kunde följa med ett tag eftersom hon var så förskyld och självklart fick han det . Ingen gladare än faster.

Så vi åkte till skolan och hämtade honom. Sedan käkade vi lite lunch hemma och bestämde oss för att ta en prommenix till mormor och hälsa på. Lagom runda för mig. Lucas skulle träna igen så pappa skjutsade upp honom till ishallen.

Vi bestämde att jag skulle hämta honom när träningen var klar. Efter blev det middag och jag hade beställt stuvade makaroner och falukorv. Mums så gott.

Efter lite omständigheter blev det så att Lucas fick sova kvar i natt med så vi han busa och gosa lite.

Sedan spelade vi lite kort innan det var dags för oss att sova eftersom han skulle till skolan i morgon.

Ovido - Quiz & Flashcards