Alla inlägg den 12 mars 2011

Av caramia122 - 12 mars 2011 20:00

Lucas och jag sov fram till ca 9.30 i morse tror jag att det var. Sedan strax efter ringde telefonen och då var det brorsan och Monica som ringde. De ville höra med oss om vi alla ville följa med ut i skogen och grilla. Självklart så ville vi med ut i friska luften. De hade handlat allt sådan lyx. Pappa,brorsan och Monica skulle gå ut dit och det är nog ca 8km. Sedan berättade de att min morbror och Annelie skulle med. Såå trevligt att få träffa dem med.

Mamma,jag och Lucas tog bilen ut lite senare. Det är en liten koja som man håller till vid. De hade tänt elden. Så himmla mysigt och sedan så serverade de oss varmkorv med bröd. Till dessert gjorde de bananer med choklad som de lade på elden. Riktigt smarrigt.  Tack snälla ni att ni bjöd in oss.

Efter var det dags för Lucas att åka på hockey träning. Jag var med ock knöt skridskorna men sedan klarade han sig själv. Han har blivit så stor min prins.

Medans han tärnade åkte vi hem till moster Ulla eftersom Jane med familj var där. Vill ju passa på att träffa Elina när hon hade permis från sjukhuset.

När hans träning var klar var det dags att käka middag. Lucas hade beställt farmors hemma gjorda hamburgare som vi alla tycker är så goda.

Lite senare så var det dags för Melodifestivalen. Lucas hade fått köpa lite chips och så köpte jag cider som vi skålade i. Han köpte en jätte fin hatt på Globen igår så det blev extra party känsla. Synd att The Moniker inte vann men men.

Sedan vid 23 så gick vi och sov.

Ovido - Quiz & Flashcards